Način rada i učinkovitost SHR metode uklanjanja dlaka

Posljednjih godina došlo je do inovacija u IPL i Laser svijetu od SHR (Super Hair Removal) do RHR (Rafal Hair Removal)  tehnologije trajnog uklanjanja dlačica.

Razlika između SHR-a i klasičnog IPL-a

SHR metoda razvila se u cilju bezbolnih i brzih tretmana baziranih na postepenoj akumulaciji topline u dlaci. Jačina bljeska je dovoljno niska da ne zagrijava kožu a dovoljno visoka da uništi korijen dlake.  SHR i RHR metode bezbolnog uklanjanja dlaka zaštićene su od svojih inovatora koji klijentima pored bezbolnosti pružaju i sigurnost.

Osjet klasičnih IPL i Laser tretmana ovise o više faktora: boji kože, gustoći i debljini dlake te području koji se tretira. Ali opet ako se usporedi klasična depilacija sa klasičnim IPL tretmanom, može se reći da je “bezbolan”.  U svijetu postoji samo dvije kompanije koje proizvode vrhunske i klinički ispitane SHR i RHR uređaje a jedna od njih je EFB Beaute®Sve ostalo na tržištu su loše i jeftine kopije.

Ključna je kombinacija SHR-a i klasičnog IPL-a

Za vrhunski rezultat ključna je kombinacija SHR-a i klasičnog IPL-a. Zašto? SHR metoda bezbolno će ukloniti  određeni postotak jakih i crnih dlaka ali to nije kraj procesa jer će ostati tanke dlake koje se ne mogu ukloniti  SHR metodom jer impuls nema dovoljno jaku energiju.  Za tanke dlake potreban je bljesak velike energije koji se izvodi klasičnim IPL-om.

Educiranost i tehnika izvođenja SHR tretmana

Jako bitan element je educiranost osobe koja izvodi SHR tretman te tehnika rada. Edukaciju te vrhunsku tehniku izvođenja SHR tretmana mogu dati samo edukatori vrhunskih IPL proizvođača kojih je dvoje u svijetu i čiji su aparati  klinički testirani u nekom od instituta za klinička ispitivanja.(8 lakih koraka do provjereno vrhunskog IPL uređaja -BLOG) EFB Beaute® kompanija iz Francuske razvila je i patentirala RHR (Rafal Hair Removal) metodu te posjeduje kombinaciju RHR i klasičnog IPL tretmana koja je ključna za vrhunski rezultat i potpuno zadovoljstvo klijenata. To je sigurna i efikasna bezbolna metoda trajnog uklanjanja dlaka koja je testirana u Dermscan institutu u Lyonu te odobrena od francuskog ministarstva zdravstva.

Naruči se na besplatan testni tretman

Besplatne konzultacije uz mogućnost gratis testnog tretmana.

Naruči se