Uklanjanje Kapilara

Zbog suvremenog načina života koji uključuje od naglih promjena temperature, teškog fizičkog rada, neodgovarajućih krema, štetnog djelovanja sunca pa do ispusnih plinova i našeg stila života, crvenilo i kapilare sve su češća pojava. Često stvaraju nelagodu, stoga zašto ih ne ukloniti najnovijim metodama i sigurnim tretmanima?


EFB Beaute® IPL uređaj posjeduje patentiranu valnu dužinu koja efikasno uklanja kapilare. Aplikator imitira žutu svjetlost valne duzine 475 – 1100 mm koja se pretvara u toplinsku energiju hvatajući se za hemoglobin te tako postepeno reducira kapilaru bez nuspojava.

Kandidati

Idealni klijenti za EFB Beaute® IPL uklanjanje kapilara su klijenti kojima su  dijagnosticirane rosacea (kuperoza), eritroza i angiome. Najčešće su to kapilare na nogama i kapilare  oko nosa. Problem s kapilarama manifestira se kao crvenilo kože, najčešće kao crvenilo lica i crvenilo oko nosa. Česta pojava je pucanje kapilara na nogama i licu. 

Klijenti koji su već bili na laserskom ili IPL  uklanjanju kapilara a nisu zadovoljni. Mi vršimo popravke uz besplatne konzultacije i test tretman gratis. 

Rosacea

Rosacea je kronično, ali izlječivo stanje koje se prvenstveno pojavljuje na licu i često je karakterizirano kao osip. Iako se rosacea može razviti na mnogo načina i u bilo kojoj dobi, pojavljuje se kao crvenilo na obrazima, nosu, bradi ili čelu. Tijekom vremena crvenilo postaje rumenije i izraženije, a počinju se pojavljivati i kapilare.

Angiome

Angiome su nakupine krvnih žilica koje  čine crvene tvorbe na koži. Mogu se pojaviti pojedinačno ili više. Nemaju nikakav utjecaj na zdravlje jedino stvaraju estetski problem

Zone

Uklanjanje  kapilare sa cijelog tijela a najčešće zone su kapilare na nogama, kapilare na nosu, kapilare na licu.


Pripreme

Prije samog tretmana, koža se ne smije izlagati suncu ili solariju mjesec dana (4 tjedna), a proizvodi koji izazivaju fotoosjetljivost kao kreme za samotamnjenje treba prestati koristiti najmanje 7 dana prije tretmana. Također, potrebno je ispuniti formular sa svim bitnim podacima i izjavu o pristanku. Tretiraju se samo zdrava područja kože.

IPL uklanjanje kapilara

Tijek tretmana

Dio koze koji se tretira potrebno je očistiti od šminke, krema i sličnoga. Prije svakog tretmana potrebno je napraviti „flash test“ na rashlađenom području i pričekati 10 minuta kako bi se provjerila reakcija na postavljene parametre. Postojeće dlačice se uklone hladnim voskom ili pincetom, te se područje predviđeno za tretiranje rashladi. Također, ako su na tom području prisutni madeži i/ili tetovaže, oni će se zaštititi. Nanosi se fotooptički gel i pozicionira optički vodič svijetla na gel te se napravi bljesak bez jakog pritiska.

Polagano se pomiče optički vodič dok se ne izbljeska cijelo željeno područje. Upravo to intenzivno filtrirano svijetlo upije hemoglobin i pretvara se u toplinu. Ta toplina prenosi se do stijenke krvne žile gdje stijenka oštećene krvne zile polako nestaje.

Oporavak

Nakon tretmana, nasi stručnjaci odstranjuju gel, te ciste tretirano područje. Također, ponavlja se hlađenje. Bitno je nanijeti hidratantnu kremu i zaštitni faktor 50 spf. Tretirano područje se ne smije izlagati suncu minimalno 4 tjedna, a ako se ne može izbjeći nanošenje make-upa, preporuka je koristiti mineralnu kozmetiku.
Kroz sve detalje proći ćete s našim stručnim osobljem te dobiti odgovore na sva dodatna pitanja.
Koliko je tretmana potrebno?
Preporučeno je odraditi 2 do 7 tretmana u razmaku od 4 tjedna za najbolje rezultate.

Mjere opreza

Tretman ne rade:

    • osobe koje konzumiraju bilo kakve lijekove osim paracetamola, aspirina i kontracepcijskih pilula
    • osobe s određenim oblicima epilepsije povezane s bljeskajućim lampama
    • osobe s pejsmejkerom i internim defibrilatorom
    • područja sa sumnjivim pigmentacijama, herpesom ili psorijazom
    • trudnice

Prednosti EFB Beaute®

EFB Beaute® IPL uređaji posjeduju patentiranu valna dužina od 475nm (žuta svijetlost) koja omogućuje selektivnu koagulaciju tj. zgrušnjavanje koje se događa postepeno te tijelo na prirodan način elimimira tretiranu kapilaru. Bez nuspojava odnosno odmah nakon tremana možete najnormalnije obavljati obaveze za razliku od Lasera koji rade na principu agresivnog pucanja kapilare nakon kojeg ostaju crvene ili ljubičaste fleke.

Iskustva i rezultati

IPL iskustva i rezultati na jednome mjestu a to je naša facebook stranica “Fotoepilacija – IPL experts“. Omogućili smo klijentima komentiranje i ocjenjivanje naših usluga. Sa preko 60 000 zadovoljnih klijenata i mnoštva pozitivnih komentara na društvenim mrežama možemo sa sigurnošću reći da smo IPL experti i lideri u regiji jer smo se susreli sa svim mogućim problemima i zahtjevima klijenata kojih je velik postotak bio nezadovoljan prijašnjih rezultatima u renomiranih poliklinikama do kvartovskih salona koji nude jeftine tretmane.

Kontaktirajte nas i saznajte sve informacije