EFB Beaute® IPL tretmani

Francuska proizvodnja

Eurofeedbak (EFB) je kompanija osnovana 1989. u Parizu i specijalizirala se za zrakoplovnu i svemirsku industriju, točnije u proizvodnji pulsnih svjetlosnih cijevi. Postepeno tijekom godina osluškujući potrebe tržišta razvili su proizvode visoke voltaže i patentirali su intenzivnu pulsnu svijetlost u medicinske svrhe, dekontimentaciju hrane te sušenju boja i tinti. Tvrtka je certificirana ISO standardima kvalitete: ISO 9001 i ISO 13585.

Zašto baš EFB Beaute®?

Naš rad sa IPL aparatima započeo je jako nezrelo misleći da je svaki IPL uređaj identičan te smo se odlučili na jako povoljnu varijantu iz Kine. Nakon jako neugodnih iskustava, nezadovoljnih i ozljeđenih klijenata bili smo prisiljeni dublje proučiti i istražiti IPL tehnologiju te smo tako došli do francuske kompanije EFB Beaute®.

Sa preko 60 000 odrađenih tretmana i pozitivnim komentarima na društvenim mrežama sa sigurnošću možemo reći da smo IPL experti u regiji jer smo se susreli sa svim mogućim problemima i zahtjevima klijenata kojih je velik postotak bio nezadovoljan prijašnjih rezultatima u renomiranih poliklinikama do kvartovskih salona koji nude jeftine tretmane.

BESPLATAN TESTNI TRETMAN

Kontaktirajte nas i saznajte sve informacije