Redukcija Akni, Ožiljaka i Crvenila od Akni

Akne akne akne. Nismo li se svi barem jednom u životu našli pred ogledalom proučavajući , po mogućnosti, pod posebno jakim svjetlom i dobrim ogledalom te male (ili velike) monstrume? Umjesto ulaganja u raznorazne kreme (često postižući kontra efekt), pudere i slično, pristupite rješavanju problema iz drugog kuta i obratite se našem timu stručnjaka s punim povjerenjem.

Vrste akni

Kao najosnovniju razliku možemo razdvojiti akne odraslih i mladih najčešće u pubertetu, dok se sljedeća podjela akni određuje prema njihovom stupnju:

  • akne početne obuhvaćaju mitesere, komedone i milie
  • upaljeni komedoni i miteseri izgledaju kao crvene papule, takozvani prištići
  • acne vulgaris obilježava prisutnost mitesera, prištića i upaljenih i bolnih akni
  • upalne akne u obliku cista i nodula, takozvanih čireva

 

Koji su uzroci nastanka akni?

Uzroci nastanka akni su mnogobrojni i prilično individualni. Ono što jednoj osobi izaziva akne, drugoj neće; i obrnuto. Ipak, možemo izdvojiti nekoliko glavnih krivaca za njihov nastanak. Visoka razina stresa, suvremeni način života pun brze prehrane, malo odmora, loši kozmetički preparati samo su neki od krivaca. Glavni je krivac ipak bakterija P.acnes koja se svojim razmnožavanjem širi i utječe na stvaranje akni.

 

Kandidati

Akne na licu, akne na leđima, akne na vratu. Idealni kandidati su svi kojima je dosta kamufliranja i promatranja prištića ili imate vidljive ožiljke i fleke od akni te osjećaja nelagode zbog njihove prisutnosti. Iskoristite suvremenu tehnologiju i metode rada i riješite svoj problem u našem studiju sa stručnim timom koji će vas detaljno savjetovati i pratiti postignuti napredak te sukladno tome prilagođavati terapiju. Kod početka terapije je potrebno napraviti 5 do 6 uzastopnih tretmana u razmaku od 2 do 3 tjedna, sto ovisi o stanju koze. Nakon toga slijedi održavanje svakih 3 do 6 mjeseci.

 

IPL uklanjanje akni

Zone


IPL tretmanom uklanjamo akne i ožiljke od akni sa lica, vrata, leđa, stražnjice itd.

Pripreme

Prije obavljanja tretmana koža se ne smije izlagati suncu ili solariju najmanje mjesec dana (4 tjedna). Također, minimalno tjedan dana prije tretmana treba prestati upotrebljavati proizvode koji izazivaju fotoosjetljivost, tipa krema za samotamnjenje. Tretiraju se samo zdrava područja koze, te je potrebno ispuniti formular s podacima i izjavu o pristanku. Sve detalje vezano uz pripremu koze dobit ćete od naših stručnih suradnika na prvom informacijskom razgovoru.


Tijek tretmana

Prije svakog tretmana izvodi se „flash test“ na prethodno rashlađenom području i pričeka 10 minuta kako bi se provjerila reakcija na odabrane parametre. Dio koze koji se tretira potrebno je očistiti od krema ili šminke. Također, prekriju se postojeći madeži. Zatim se rashladi područje koje se tretira 5 do 10 minuta te se nanosi fotooptički gel. Pozicionira se optički vodič svjetla na gel i napravi se bljesak bez jakog pritiska. Polagano se pomiče optički vodič dok se ne prođe cijelo željeno područje.

Oporavak

Nakon tretmana se odstrani gel i očisti tretirano područje. Ponavlja se postupak rashlađivanja tretiranog područja te se nanosi hidratantna krema i zaštitini faktor 50 spf. Izlaganje suncu ili solariju nije dopušteno dok se terapija ne završi.

Mjere opreza

Tretman ne rade:

  • osobe koje koriste bilo kakve lijekove osim paracetamola, aspirina i kontracepcijskih pilula.
  • osobe s određenim oblicima epilepsije povezane s bljeskajućim lampama
  • osobe s pejsmejkerom i internim defibrilatorom
  • osobe koje koriste bilo kakve kreme propisane od strane liječnika
  • osobe s herpesom, psorijazom i sumnjivim pigmentacijama (ako se navedeno nalazi na dio koze koji se želi tretirati)


Prednosti EFB Beaute®

EFB Beaute IPL uređaji posjeduju patentiranu valnu duljinu koja efikasno djeluje na glavnog uzročnika stvaranja akni, P.acne bakteriju. Aplikator emitira žutu svjetlost valne duljine 475 – 1100 nm koja se pretvara u toplinsku energiju i potiče sintezu kolagena i elastina, te popravlja barijeru kože vraćajući joj zdravi i mladoliki izgled.

Iskustva i rezultati

IPL iskustva i rezultati na jednome mjestu a to je naša facebook stranica “Fotoepilacija – IPL experts“. Omogućili smo klijentima komentiranje i ocjenjivanje naših usluga. Sa preko 60 000 zadovoljnih klijenata i mnoštva pozitivnih komentara na društvenim mrežama možemo sa sigurnošću reći da smo IPL experti i lideri u regiji jer smo se susreli sa svim mogućim problemima i zahtjevima klijenata kojih je velik postotak bio nezadovoljan prijašnjih rezultatima u renomiranih poliklinikama do kvartovskih salona koji nude jeftine tretmane.

Kontaktirajte nas i saznajte sve informacije