Besplatan Test Tretman

Rezerviraj Besplatne konzultacije uz mogućnost gratis testnog tretmana. Uvjerite se u sigurnost i kvalitetu već nakon 1. tretmana

Prijava

Kviz

- bili ste na tretmanima a niste zadovoljni?
- imate problem uraslih dlaka?
- hormonalna dlakavost?
- jednostavno ih se želite riješiti
- ili imate neki drugi upit vezan za uklanjanje dlaka

Ispunite kratki upitnik i saznajte savjete našeg IPL experta

Ispuni Kviz

Trajno Uklanjanje Dlačica

Trajno Uklanjanje Dlačica omogućit će Vam da zaboravite na svakodnevnu depilaciju nogu, pazuha, ruku i ostalih dijelova tijela. Ljetne vrućine, urasle dlake, razne alergije, bol… Zašto se mučiti kada suvremena tehnologija i stručnost naših djelatnika ima rješenje? Trajno Uklanjanje Dlačica riješite će problem sa neželjenim i uraslim dlačicama, zauvijek. Neka vaša koža zablista u punom sjaju, brzo, efikasno i uz maksimalnu sigurnost u jednom od naših EFB Beaute® centara

Fotoepilacija

IPL je kratica od intenzivne pulsne svjetlosti koju apsorbira melanin to jest boja u dlaci se pretvara u toplinu. Taj proces zvan termoliza rezultira prestankom rasta dlake. IPL depilacija to jest  fotoepilacija je najčešći naziv za uklanjanje dlaka pomoću IPL svijetla. Samo dlake koje su spojene s korijenom (anagena faza) će biti 100% eliminirane zauvijek. Ostale dlake nastavljaju svoj ciklus rasta. Izmjena faza rasta dlaka ovisi o zoni koja se tretira i varira od 3 – 8 tjedana.

IPL depilacija

Kandidati

Prvu skupinu idealnih kandidata su svi oni koji žele dugotrajno ukloniti dlake sa određene zone. Na taj način će se riješiti britvice i klasične depilacije zauvijek.

Za razliku od klasičnih lasera i IPL uređaja, EFB Beauté® će s druge strane  jedini zadovoljiti svakoga klijenta. Iz razloga jer može raditi tretmane na svim tipovima kože cijelu godinu i uklanja dlake svih tipova. EFB Beaute® jedini u svijetu posjeduje patent za uklanjanje sijede, žute, bijele i riđe dlake

Drugu skupinu idealnih kandidata čine  klijenti koji imaju konkretan problem. Genetski problem  ili dlakavost zbog hormonalnog poremećaja. Česti problem su urasle dlake i urasle dlaka na trtici(Pilonidalna cista)

Treću skupina idealnih kandidata čine klijenti koji su već bili na sličnim tretmanima ali nisu zadovoljni. Mi vršimo popravke uz besplatne konzultacije i test tretman gratis.

Pripreme

Nekoliko bitnih uputa treba slijediti  neposredno prije samog tretmana kako biste se pripremili.

Klijent treba potvrditi da nije:

 • Bio u posjeti solariju posljednjih tjedan dana prije tretmana
 • Bio izložen višesatnom sunčanju u posljednjih tjedan dana prije tretmana
 • Konzumirao bilo kakve preparate koji utječu na ten (npr. BETAKAROTEN) u posljednja dva tjedna prije tretmana
 • Izbijeljivao dlake
 • Uklanjao dlačice invazivnom metodom (vosak, elektroepilacija «Epilady») u posljednja dva tjedna prije tretmana


Tijek tretmana

Dlake se skraćuju neposredno prije samog tretmana.  Klijent se može sam obrijati 2-3 dana prije tretmana običnom britvicom. Neposredno prije, moguće je staviti led ili anestetsku kremu na željenu zonu kako bi se smanjio osjet. Nanosi se gel i prislanja aplikator koji emitira intenzivnu pulsnu svjetlost (IPL) te uništava korijen dlake.

Vremenska duljina tretmana je relativno kratka i varira od tretmana do tretmana. Na primjer tretman pazuha traje 5 minuta, dok je za bikini zonu potrebno odvojiti 10 minuta.

Jako bitna stavka koja utječe na rezultat je ne preskakanje tretmana. Prva 2 tretmana su najvažnija za dugotrajne rezultate.

IPL depilacija pazuha

Oporavak

Blago crvenilo ili reakcija folikule dlake je najnormalnija reakcija. Zna pojaviti kod 10% klijenata i traje sat vremena nakon tretmana. Reakcija se može ublažiti ledom ili antibiotskom kremom.

Preporučeno je izbjegavanje solarija i jačeg sunca idućih 2-3 dana.

Rezultati će biti vidljivi nakon 15 do 20 dana. Sve daljne upute dobit ćete od našem stručnog tima.

Tri tjedna prije ponovnog tretmana, dlake se ne smiju tretirati nikakvim dotadašnjim metodama jer se postiže kontra efekt. Ako je koja dlačica i narasla, tipa na licu, skraćuje se isključivo škaricama

Sve važne informacije možete ponovo dobiti prije i nakon tretmana u jednom od našim IPL centara.

Mjere opreza

Tretman ne rade:

  • Trudnice
  • Dijabetesa (dijabetičari)
  • Hemofilije (hemofiličari)
  • Tretiranj antikoagulantima (inhibitori zgrušavanja krvi)
  • Osjetljivost na svjetlost
  • Epileptičari
  • Ugrađen Pace Maker
  • Svježi ožiljci na željenoj zoni
  • Kožne bolesti
  • Tetovaže


Prednosti EFB Beaute®

Laserska Epilacija pomoću EFB Beaute® uređaja je kompletan sustav za trajno uklanjanje dlačica. Najnovija inovacija koja pruža bezbolno i brzo uklanjanje dlačica s najboljim rezultatima.

Za razliku od Lasera i drugih IPL uređaja EFB Beaute jedini u svijetu posjeduje jedinstveni PATENT za uklanjanje SIJEDIH dlaka. Za taj je  patent dobio glavnu nagradu na svjetskom sajmu inovacija u Parizu 2007. godine.

Najvažnije od svega je snaga i učinkovitost lampe koja se ne smanjuje s potrošnjom. To rezultira 100%-om učinkovitošću

Pored toga parametri uređaja mogu se mijenjati ovisno o fazama posjeta i debljini dlake.

Iskustva i rezultati

Iskustva i rezultati na jednome mjestu a to je naša facebook stranica Fotoepilacija – IPLexperts. Omogućili smo klijentima komentiranje i ocjenjivanje naših usluga. Sa preko 60 000 zadovoljnih klijenata i mnoštva pozitivnih komentara na društvenim mrežama možemo sa sigurnošću reći da smo IPL experti i lideri. Susreli smo se sa svim mogućim problemima i zahtjevima klijenata kojih je veliki broj. Većina ih je bilo nezadovolno prijašnjih rezultatima u renomiranih poliklinikama do kvartovskih salona koji nude jeftine tretmane.

Bili ste na tretmanima trajnog uklanjanja dlačica a niste zadovoljni rezultatima? Ne možete se odlučiti dali otići na Laser ili IPL? Postoji više faktora koji utječu na efikasnost tretmana. Posjetite naš BLOG i saznajte sve informacije ili direktno kontaktirajte IPL experta.

 

Zanimaju Vas cijene?

Cjenik

Kontaktirajte nas i saznajte sve informacije