Niste zadovoljni s tretmanom trajnog uklanjana dlačica?

Bili ste na tretmanima trajnog uklanjanja dlačica a niste zadovoljni rezultatima? Postoji više faktora koji utječu na efikasnost tretmana:

  1. Nekvalitetni aparati i nestručni operateri
  2. Sijede, riđe i prozirne dlake bez pigmenta
  3. Jako tanke ili iznimno debele dlake
  4. Nekvalitetan i nekorektan operater

1. Nekvalitetni aparati i nestručni operateri

Na tržištu se može naći veliki broj IPL i Laser uređaja upitnog podrijetla koji nemaju potrebne certifikate i nisu klinički ispitani. Takvi aparati su jeftini kod kupovine i u skladu s time moguće su i jeftine cijene tretmana koje Vam se nude. Takvi aparati su jako opasni za kožu jer ih proizvode nedovoljno specijalizirani proizvođači od jeftinih materijala. Dikroički filter u aplikatoru koji Vam se prislanja na kožu propušta cijeli spektar uključujući i nevidljive zrake (UV, IR ). IR(infracrvena) svjetlost se jako lovi za vodu te izaziva opekline u obliku mjehura dok se UV(ultraljubičasta) svjetlost jako lovi za melanin te može napraviti teške opekline i trajnu depigmentaciju. Takvi aparati nisu stabilni tako da će neki klijenti biti djelomično zadovoljni, neki neće biti zadovoljni a neki će biti opečeni. Sam operater koji koristi takav uređaj sigurno nije adekvatno educiran samim time što uopće radi s njima. Navedeni aparat imaju česta odstupanja u energiji i nikad ne znate kada će napraviti štetne posljedice. Nekim klijentima ne dođe do apsolutno nikakvog pomaka i nakon 10, 15 do 20 tretmana. Ako rezultat ne vidite odmah nakon prvog tretmana( 80% manje dlaka) ili je rezultat minimalan, odustanite jer gubite vrijeme, novac i zdravlje.

EFB Beaute® IPL uređaji posjeduje sve potrebne certifikate te su svi tretmani klinički ispitani u  DermScan  institutu u Lyonu(fra) koji je odobren od francuskom ministarstva zdravstva. Pored kozmetičkih salona u kojima rade certificirani IPL stručnjaci EFB Beaute® uređaje koriste i poliklinike. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Potrebno je doći od 6 – 8 tretmana ali već nakon prvog tretmana estetski problem je riješen. Ne postoji metoda koja će zauvijek zaustaviti vaše tijelo da proizvodi dlake te je potreban tretman održavanja jednom godišnje nakon što ponovo izbije 3-5% dlačice (vrlo tanke i rijetke dlačice). Odnosno ne postoji TRAJNO uklanjanje dlaka već DUGOTRAJNO. Trajno se riješi estetski problem te problem svakodnevnog brijanja, čupkanja i depiliranja a dugotrajno (jednom godišnje) treba održavati željenu zonu.

2. Sijede, riđe i prozirne dlake bez pigmenta

Ne postoji IPL ili Laser uređaj koji će ukloniti svijetlu, sijedu i riđu dlaku. Najčešće se nezadovoljstvo dogodi kod neiskusnih operatera koji ne prepoznaju o kakvoj dlaci se radi jer postoji tip dlake koji je naizgled crn a kad je pogledamo iz drugog kuta dlaka je “prozirna”.
Taj tip dlake može se tretirati neograničeno ali bez ikakvog pomaka
EFB Beaute® IPL uređaji jedini posjeduju patentiranu tehnologiju za smanjenje/redukciju sijedih riđih i svijetlih dlaka.Kako? Javite se u jedan od EFB Beaute® centara.

3. Jako tanke ili iznimno debele dlake

Tanke dlake je iznimno teško ukloniti ako uređaj nije proizveden od vrhunskih eksperata. Za jako tanku dlaku potreban je iznimno kratak i snažan bljesak kojeg posjeduju EFB Beaute® IPL. Takvu tehnologiju nije lako proizvesti jer tanke dlake može imati osoba s tamnom kožom kada takav jaki bljesak mora biti kontroliran da ne bi napravio opekline. Za iznimno debele dlake potreban je dugačak i kontroliran impuls koji se može postići samo s vrhunskim brendovima IPL(EFB Beaute® IPL) i Lasera uređaja.

4. Nekvalitetan i nekorektan operater

Nedovoljno educiran operater neće napraviti adekvatne rezultate te može napraviti i štetu na koži te nekorektan operater koji namjerno može usporiti rezultat tako da radi na iznimno niskim energijama odnosno samo uspori rast dlake a ne uništi ju.

Dodatne provjere prije samog tretmana

  1. Proučite marku aparata prije nego odlučite izložiti svoju kožu
  2. Proučite sve certifikate i EC MED propise od aparata ako ih uopće posjeduje
  3. Tražite certifikat dali je operater uopće stručan za samo izvođenje tretmana (Lasere smiju koristiti samo doktori dok IPL uređaje mogu koristiti i certificirani kozmetičari)
  4. Tražite i proučite web stranicu proizvođača uređaja a ne salona.
  5. Tražite fotografije prije/poslije
  6. Proučite društvene mreže i komentare. Kontaktirajte klijente koji su bili na tretmanu
  7. Istražite tko još od salona ili poliklinika koristi taj aparat

Vrhunske brendirane uređaje vrlo lako možete pronaći na internetu i provjeriti koji ga saloni i poliklinike koriste diljem svijeta. No name uređaje nećete pronaći. Ako niste sigurni da li je uređaj Kineski, posjetite kineske portale, te pokušajte pronaći sličan ili isti uređaj.

Naruči se na besplatan testni tretman

Besplatne konzultacije uz mogućnost gratis testnog tretmana.

NARUČI SE