Trajno IPL Uklanjanje Dlačica – Fotoepilacija

Svakodnevna briga oko nogu, pazuha, ruku i ostalih dijelova tijela koja želimo učiniti mekanim, glatkim i bez dlačica. Ljetne vrućine, urasle dlake, razne alergije, bol… Zašto se mučiti kada suvremena tehnologija i stručnost naših djelatnika ima rješenje? Riješite svoj problem sa neželjenim i uraslim dlačicama jednom zauvijek. Neka vaša koža zablista u punom sjaju, brzo, efikasno i uz maksimalnu sigurnost u jednom od naših EFB Beaute® IPL centara

Fotoepilacija

IPL je kratica od intenzivne pulsne svjetlosti koju apsorbira melanin tj.boja u dlaci i pretvara u toplinu. Taj proces zvan termoliza rezultira prestankom rasta dlake. IPL depilacija, točnije rečeno fotoepilacija je najčešći naziv za uklanjanje dlaka pomoću IPL svijetla. Samo dlake koje su spojene s korijenom (anagena faza) će biti 100% eliminirane zauvijek. Ostale dlake nastavljaju svoj ciklus rasta. Izmjena faza rasta dlaka ovisi o zoni koja se tretira i varira od 3 – 8 tjedana.

IPL depilacija

Kandidati

Idealni klijenti za EFB Beaute®  IPL tretman uklanjanja dlaka – fotoepilaciju su svi oni koji žele dugotrajno maknuti dlake sa određene zone te se na taj način riješiti britvice i klasične depilacije zauvijek.

Za razliku od klasičnih lasera i IPL uređaja, EFB Beauté® će jedini zadovoljiti svakoga klijenta jer može raditi tretmane na svim tipovima kože cijelu godinu i uklanja dlake svih tipova. EFB Beaute® jedini u svijetu posjeduje patent za uklanjanje sijede, žute, bijele i riđe dlake

Drugu skupinu idealnih klijenata čine  klijenti koji imaju konkretan problem: genetska prekomjerna dlakavost, povećana dlakavost nakon poroda,  dlakavost zbog hormonalnih problema, urasle dlake, urasla dlaka na trtici(Pilonidalna cista)

Treća skupina idealnih klijenata čine klijenti koji su već bili na “trajnom uklanjanju dlaka” s IPL ili Laser uređajem a nisu zadovoljni. Mi vršimo popravke uz besplatne konzultacije i testni tretman gratis.

Pripreme

Nekoliko bitnih uputa treba slijediti  neposredno prije samog tretmana kako biste se pripremili.

Klijent treba potvrditi da nije:

 • Bio u posjeti solariju posljednjih tjedan dana prije tretmana
 • Bio izložen višesatnom sunčanju u posljednjih tjedan dana prije tretmana
 • Konzumirao bilo kakve preparate koji utječu na ten (npr. BETAKAROTEN) u posljednja dva tjedna prije tretmana
 • Izbjeljivao dlake
 • Uklanjao dlačice invazivnom metodom (vosak, elektroepilacija «Epilady») u posljednja dva tjedna prije tretmana


Tijek tretmana

Po potrebi, dlake se skraćuju neposredno prije samog tretmana ili se klijent sam priprema tri dana prije tretmana uklanjajući dlačice običnom britvicom. Neposredno prije, moguće je staviti led ili anestetsku kremu na željenu zonu kako bi se smanjio osjet. Nanosi se gel i prislanja aplikator koji emitira intenziju pulsnu svjetlost (IPL) te uništava korijen dlake.

Vremenska duljina tretmana je relativno kratka i varira od tretmana do tretmana, tj. tretiranog područja; npr. tretman pazuha traje 5 minuta, dok je za bikini zonu potrebno odvojiti 10 minuta.

Jako bitna stavka koja utječe na rezultat je ne preskakanje tretmana. Prva 2 tretmana su najbitnija za dugotrajne rezultate.

IPL depilacija pazuha

Oporavak

Blago crvenilo ili reakcija folikule dlake je najnormalnija reakcija koja se zna pojaviti kod 10% klijenata i traje sat vremena nakon tretmana. Reakcija se može ublažiti ledom ili antibiotskom kremom.

Preporučeno je izbjegavanje solarija i jačeg sunca idućih 2-3 dana.

Rezultati će biti vidljiv nakon 15 do 20 dana, a detaljne upute kako ukloniti ostale dlake s tijela dobit ćete od našeg stručnog tima. Preporučeno ih je tretirati voskom neposredno nakon tretmana.

Tri tjedna prije ponovnog tretmana, dlake se ne smiju tretirati nikakvim dotadašnjim metodama jer se postiže kontra efekt. Ako je koja dlačica i narasla, tipa na licu, skraćuje se isključivo škaricama

Sve važne informacije možete ponovo dobiti prije i nakon tretmana u jednom od našim IPL centara.

Mjere opreza

Tretman ne rade:

  • Trudnice
  • Klijenti koji boluju od dijabetesa (dijabetičari)
  • Klijenti koji boluju od hemofilije (hemofiličari)
  • Klijenti koji su tretirani antikoagulantima (inhibitori zgrušavanja krvi)
  • Klijenti koji su osjetljivi na svjetlost
  • Epileptičari
  • Klijenti koji imaju ugrađen Pace Maker
  • Klijenti koji imaju svježe ožiljke na željenoj zoni
  • Klijenti koji boluju od kožnih bolesti
  • Klijenti koji imaju bilo kakva neidentificirana obilježja na željenoj zoni i tetovažu


Prednosti EFB Beaute®

Dugotrajno uklanjanje dlaka s EFB Beaute® IPL uređajima je kompletan sustav za uklanjanje dlaka, najnovija inovacija koja pruža bezbolno i brzo uklanjanje dlačica s najboljim rezultatima.

Za razliku od Lasera i drugih IPL uređaja EFB Beaute jedini u svijetu posjeduje jedinstveni PATENT za uklanjanje SIJEDIH dlaka te je za taj patent dobio glavnu nagradu na svjetskom sajmu inovacija u Parizu 2007. godine.

Jedan od Patenata EFB Beaute® je snaga i učinkovitost lampe (IPL bljesak) koja se ne smanjuje s potrošnjom, stoga su svi tretmani za uklanjanje dlaka jednako učinkoviti

Prednost aparata je ta da se parametri mogu mijenjati ovisno o fazama posjeta i debljini dlake.

Iskustva i rezultati

IPL iskustva i rezultati na jednome mjestu a to je naša facebook stranica Fotoepilacija – IPLexperts. Omogućili smo klijentima komentiranje i ocjenjivanje naših usluga. Sa preko 60 000 zadovoljnih klijenata i mnoštva pozitivnih komentara na društvenim mrežama možemo sa sigurnošću reći da smo IPL experti i lideri u regiji jer smo se susreli sa svim mogućim problemima i zahtjevima klijenata kojih je velik postotak bio nezadovoljan prijašnjih rezultatima u renomiranih poliklinikama do kvartovskih salona koji nude jeftine tretmane.

Bili ste na tretmanima trajnog uklanjanja dlačica a niste zadovoljni rezultatima? Ne možete se odlučiti dali otići na Laser ili IPL? Postoji više faktora koji utječu na efikasnost tretmana. Posjetite naš BLOG i saznajte sve informacije ili direktno kontaktirajte IPL experta.

Besplatne konzultacije uz mogućnost gratis testnog tretmana. Uvjerite se u sigurnost i kvalitetu već nakon 1. tretmana
SPLIT, ZAGREB, RIJEKA, PULA

NARUČI SE

Kontaktirajte nas i saznajte sve informacije

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.