Razlika između EFB Beaute i drugih IPL uređaja

Godine 1989. četvorica inženjera osnovali su Eurofeedback (EFB) u gradu Evry (predgrađe Pariza) i brzo su postali vodeći proizvođači svjetlosnih lampi za zrakoplovnu i svemirsku industriju a postepeno su se specijalizirali u medicini i kozmetici.

EFB Beaute® je postao lider na tržištu s 18 svjetskih patenata u IPL tehnologiji i s preko 5000 centara diljem svijeta i 60 centara u Hrvatskoj. Svi EFB Beaute® tretmani su klinički ispitani u DermScan institutu u Lyonu koji je odobren od francuskog ministarstva zdravstva. Tvornica smještena u predgrađu Pariza certificirana je ISO standardima kvalitete: ISO 9001 i ISO 13585.

EFB Beaute® jedini na svijetu posjeduje patent za reduciranje sijede, svijetle i riđe dlake što niti jedan drugi IPL i laser ne može. Pored toga EFB Beaute® omogućuju fotoepilaciju (uklanjanje dlaka) na svim tipovima kože u bilo koje doba godine (ljeti). Pored uklanjanja dlaka EFB Beaute® posjeduje tehnologiju za fotopomlađivanje(antiage), uklanjanje kapilara, akni, hiperpigmentacija i staračkih pjega. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Efikasnost tretmana je zajamčena od prvog do zadnjeg dolaska zahvaljujući patentiranom aplikatoru valne duljine 475nm – 1100nm koji radi bez odstupanja od prvog do zadnjeg bljeska zbog tehnologije automatske kalibracije lampe. EFB Beaute® IPL uređaje zbog svoje sigurnosti i stabilnosti (certifikati i klinička ispitivanja) koriste i poliklinike jer omogućuju bezbrižne i efikasne tretmane bez opeklina i ostalih nuspojava.

Zašto su ove stvari bitne? Na tržištu se može naći veliki broj aparata sumnjivog podrijetla(Kina) i bez pravih kliničkih ispitivanja što je jako opasno jer se radi o Vašoj koži, vrlo osjetljivom organu. Dobro se raspitajte i provjerite u čije ruke dajete svoju kožu.