Rješenje za popucale kapilare

Pucanje kapilara česta je  pojava koja pogađa sve dobne skupine. Krvne žile koje se nalaze u dermisu i kojima je uloga opskrbljivanje kože kisikom, iznenadna se sužavaju i šire te izazivaju pucanje. Ovako pucanje predstavlja estetski problem i češće je obilježen kod svjetlijih, tanjih i osjetljivih koža. Uzrok pucanja kapilara može biti različite prirode; genetika, hormoni (trudnoća i menopauza), starost, ozljede na koži. Pojava pucanja kapilara na donjim ekstremitetima uglavnom je uzrokovana položajem tijela, stajanje dugo na nogama ili polažaj dugog sjedenja.

Uklanjanje kapilara i crvenila

Crvenilo lica često stvara nelagodu posebno jer se nalazi na vidljivim mjestima poput nosa, brade i obraza.  Postoji više razloga nastanka crvenila a najčešći su kapilare(eritroza) koje se pojavljuju iz više razloga: nezdrav život (alkohol, cigarete), nagle promjena temperature,sunce, teški fizički rad, genetika, neodgovarajuće kreme. Tijekom vremena crvenilo postaje rumenije i izraženije(rozacea) te se počinju  pojavljivati i popucale kapilare. 

Postoji rješenje

EFB Beaute® IPL uređaji posjeduju patentiranu valna dužina od 475nm (žuta svijetlost) koja omogućuje selektivnu koagulaciju tj. zgrušnjavanje koje se događa postepeno te tijelo na prirodan način uklanja kapilaru i crveniloBez nuspojava odnosno odmah nakon tremana možete najnormalnije obavljati obaveze za razliku od Lasera koji rade na principu agresivnog pucanja kapilare nakon kojeg ostaju crvene ili ljubičaste fleke.

 

Naruči se na besplatan testni tretman

Besplatne konzultacije uz mogućnost gratis testnog tretmana.

NARUČI SE